1511993956_maxresdefault.jpg

Panel Debat Reguleren In Nederland | Cannabis University | Cannabis Bevrijdingsdag 2017

Cannabis University paneldebat op Cannabis Bevrijdingsdag 2017: ‘Reguleren in Nederland: kansen en risico’s’. Met August de Loor, Bart Vollenberg, Derrick Bergman, Rick Brand. Moderator: Steven Kompier.

August De Loor

August De Loor is een van Nederlands bekendste deskundigen op het gebied van drugsbeleid. Sinds 1986 leidt hij het Adviesburo Drugs in Amsterdam.

Bart Vollenberg

Bart Vollenberg is eigenaar van coffeeshops in Lelystad en Almere en oprichter van de stichting Epicurus Foundation, een groep ondernemers die een bijdrage wil leveren aan het maatschappelijke debat over regulering van de cannabissector. Epicurus organiseerde met TNI en de gemeente Utrecht het congres De Transparante Keten en met coffeeshopbonden PCN en BCD de online enquête Grass Poll.

Derrick Bergman

Sinds 1994 publiceert Derrick Bergman over de internationale cannabiscultuur in diverse binnen- en buitenlandse media. Hij is medeoprichter en de huidige voorzitter van de stichting VOC Nederland en sinds 2010 coördinator en programmeur van Cannabis Bevrijdingsdag.

Rick Brand

Rick Brand is de eigenaar van coffeeshop De Baron in Breda en bestuurslid van landelijke coffeeshopbonden PCN en BCD en de lokale Bredase bond ABC.

 

You might be interested in