1511993829_maxresdefault.jpg

Panel debat medicinale cannabis in Nederland | Cannabis University | Cannabis Bevrijdingsdag 2017

Panel debat medicinale cannabis in Nederland in de Cannabis University op Cannabis Bevrijdingsdag 2017 met Marian Hutten, Serge de Bruin, Freek Polak en Bart Hissink.

Marian Hutten en Serge de Bruin

Marian en Serge zijn de drijvende krachten achter de stichting Patiënten Groep Medicinale Cannabis Gebruikers (PGMCG) uit Tilburg. Zij boekten een opmerkelijk succes: een convenant voor medicinale thuistelers, zodat de politie hen met rust laat. Hun initiatief krijgt door het hele land navolging.

Freek Polak

Gepensioneerd psychiater, medeoprichter van de Stichting Drugsbeleid en het VOC en voormalig voorzitter van ENCOD: Freek is een veteraan in de strijd tegen de war on drugs. Dit jaar verscheen ‘De kwaal is erger dan het middel, over de noodzaak van legalisering van drugs’, dat hij samenstelde.

Bart Hissink

Hersenletsel door een ernstig rally ongeluk zette het leven van Bart Hissink op zijn kop. Waar gewone medicijnen faalden, bleek cannabis wél te helpen. Bart is ambassadeur van Hersenletsel.nl en van de VOC campagne Cannabis? Aangenaam! en startte in mei Cannabis Social Club Hof van Twente.

 

You might be interested in